St1 bensinkort

st1-bensinkortSt1 har ett tre olika typer av bensinkort som fungerar på St1s och Shells över 500 stationer i Sverige. St1s bensinkort ger ingen rabatt men gör det däremot enklare att hålla koll på sina bensinkostnader. Det finns även möjlighet till att få upp till 45 dagars kredit utan ränta och avgifter.

St1 Cashkort

St1 har ett kontantkort som gäller på samtliga automatstationer samt några utvalda Shell-stationer. Du tankar kortet med 50-2000kr som sedan kan användas för bränsleinköp.

St1 Privatkort

St1s bensinkort för privatpersoner fungerar som ett betalkort och ett kreditkort. Du har 45dagars räntefri kredit på dina inköp men kan även välja att dela upp betalningen på flera månader när du får kontoutdraget. Bensinkortet gäller på samtliga St1- och Shell-stationer samt i de flesta parkeringsautomater som accepterar bensinkort.

St1 Företagskort

St1s bensinkort för företag ger stora möjligheter till att hålla koll på bränslekostnaderna. Du kan koppla flera kort till samma faktura och även få varje bensinkort specificerat om de ska attesteras på olika ställen på företaget. Det går även att låsa bensinkorten så att de endast går att använda till att tanka t.ex. bensin och inte diesel eller E85.

En smart funktion som St1s bensinkort för företag har är att man kan få förbrukningen specificerad på fakturan. Med denna funktion anger man mätarställning varje gång man tankar och får sedan förbrukningen sammanställd på fakturan.

St1s bensinkort för företag gäller på samtliga St1- och Shellstationer samt parkeringsautomater som godkänner bensinkort.

Läs mer om St1s bensinkort.

Kommentarer är avstängda.